Graag stellen wij ons aan u voor

De oprichters van AutodealerXL zijn al tientallen jaren actief in de automotive branche. Wij zijn professionals op het gebied van auto’s en internet. De afgelopen jaren hebben we dan ook geparticipeerd in verschillende initiatieven rond internet en auto. Wij weten wat er speelt en passen onze diepgaande kennis van de markt toe door in te spelen op de groeiende behoefte aan slimme mobiliteitsoplossingen.

Wij bieden consumenten de mogelijkheid hun auto online ter veiling aan te bieden. Consumenten hebben steeds meer behoefte aan deskundig advies en de daarbij horende ondersteuning. Bovendien worden consumenten ongeduldiger en willen à la minute geholpen worden. Via onze unieke online veiling bieden wij hen een manier aan waarbij wij in korte tijd het best mogelijke bod op hun auto kunnen realiseren.

Voor u als ondernemer in de auto wereld zijn wij een betrouwbare en eerlijke partij die elke dag voor u klaar staat. Wij bieden u dagelijks de keus uit tientallen gebruikte voertuigen. Wij selecteren alleen het beste aanbod dat voldoet aan alle kwaliteit eisen. Door veelvuldig contact met de consument zorgen wij dat elke auto een zo uitgebreid, nauwkeurig en eerlijk mogelijke omschrijving kent. Zo weet u precies wat u koopt en dat dit eerlijk en betrouwbaar is. Ten alle tijden proberen wij de door u gewenste auto voor de laagst mogelijke prijs bij u te krijgen.

AutodealerXL werkt volledig transparant. U kunt zich kosteloos en vrijblijvend aanmelden en direct bieden op al ons aanbod. U betaalt pas fee kosten wanneer u daadwerkelijk een auto koopt. Direct aanmelden? Klik dan hier

Ons team:

Verkoop:
Marcel Kleefstra, Gerben Dijkstra & Alex van der Veen

Inkoop:
Dennis Kloppenburg, Erik Dijkhuis, Remco Hoekstra, Corne Haisma

Website:
Albert Jan Grasmeijer & Douwe Hoogeveen

Administratie:
Antje Dijkstra & Melle Wassenaar