Stap 1: Log in
Maak een account aan en log in met uw gegevens. Dit is kosteloos.
Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u ons bereiken op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur op 085-4016207.

Stap 2: Bekijk het Aanbod
Klik op Live Veiling om de auto’s te bekijken. De auto’s staan standaard gesorteerd op afloop, zodat de eerstvolgende veiling die afloopt bovenaan staat “onder de hamer”. Filter eventueel op merk, kilometerstand, brandstof, model, transmissie, bouwjaar, carrosserie of kleur. Klik vervolgens op de auto van uw keuze. De auto’s worden per merk geveild.

Extra informatie en tips om tijd te besparen: 1. Om de vraagprijs van de auto te zien voordat deze wordt geveild kunt u klikken op de “in winkelmand” knop; dan heeft u in ieder geval een richtprijs. 2. Daarnaast kunt u wanneer de auto’s online staan gebruik maken van de interesse knop bij de auto; wij houden de auto dan voor u in de gaten en nemen contact met u op wanneer wij kansen voor u zien. 3. Tevens kunt u gebruik maken van ons unieke match en sell systeem: U geeft uw veiling voorkeuren door en zodra er een auto matcht met uw voorkeuren brengen wij u hiervan op de hoogte!

Stap 3: Plaats uw bod
Plaats uw bod door gebruik te maken van de +500, +250, +100 of de +50. De verkoper heeft een richtprijs aangegeven. Plaats ten alle tijde een bod naar de juiste waarde van de auto. Hoe hoger het bod, hoe hoger de kans op aankoop. Het bod door u gedaan staat vast voor een periode vanten minste 48 uur.

Stap 4: Koop uw auto
Zodra de veiling is afgelopen, wordt het hoogste bod met de verkopende partij overlegd. Vervolgens nemen wij contact op met de hoogste bieder om de definitieve prijs te bepalen. Wanneer dit resulteert in een verkoopovereenkomst, ontvangt zowel de koper als de verkoper de overeenkomst per mail.

Stap 5: Afspraak voor levering
Tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven, zal de auto bij u op uw vestigingsadres worden gebracht door de verkopende partij. Dit bespaart u tijd, geld en energie. In de verkoopovereenkomst ontvangt u de contactgegevens van koper en verkoper. We verzoeken u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de verkopende partij om een afspraak voor levering te maken.

Stap 6: Levering van de auto
Op het moment van feitelijke levering heeft u de mogelijkheid voor een laatste controle van het voertuig. Vervolgens stelt u een inkoopverklaring op en wordt het voertuig door u gevrijwaard. De betaling verricht u rechtstreeks aan de verkopende partij, waarbij u een bewijsstuk van deze betaling overlegt.

A. Ontbinding van de overeenkomst
De overeenkomst kan alleen ontbonden worden wanneer het voertuig niet aan de omschrijving voldoet. Wij verzoeken u bij levering het voertuig goed te controleren. Mocht deze niet aan de omschrijving voldoen dient u direct telefonisch contact op te nemen met AutodealerXL. Vervolgens dient het verzoek tot ontbinding schriftelijk of per mail duidelijk beargumenteerdbij ons ingediend te worden. In geval van niet vermelde schade(s) dient dit verzoek te worden voorzien van gedetailleerde schadefoto’s.

Problemen met de website of de veiling? Het AutodealerXL support team zit voor u klaar. Samen zorgen we ervoor dat uw pc/laptop goed functioneert op www.autodealerxl.nl. Maak hier een melding of controleer hier uw instellingen.