Ondervindt u problemen met onze website?

Dat vinden wij zeer spijtig om te vernemen. Uiteraard willen wij u helpen om dit op te lossen. Om te beginnen dient u er zeker van te zijn dat u de stappen heeft gevolgd op onze pagina AutoDealerXL Support. Heeft u deze stappen doorlopen en uw probleem is nog niet verholpen? Vult u dan onderstaand formulier in. Op deze manier kunnen wij u het beste helpen.

In dit formulier bent u ook een link nodig van WhatsMyBrowser.org. Als u op deze link klikt, opent er een nieuw venster / tabblad. In dit venster / tabblad ziet u informatie die betrekking heeft op uw huidige situatie van u systeem (Besturingssysteem, Internet Browser, benodigde software versies e.d.). Deze informatie kan geen schade aan uw systeem toedoen. Wij zijn deze informatie nodig om het eventuele probleem te kunnen reproduceren.

Wanneer u op de website WhatsMyBrowser.org bent, kunt u op de groene knop “Copy” klikken om een tijdelijke link te kopiëren naar deze pagina. Deze kunt u in het onderstaande formulier plakken (met de rechter muisknop in het veld klikken en te kiezen voor plakken -of- CTRL + V (Windows) / CMD + V (OSX) toetsen in te drukken). Vult u daarnaast onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Dit helpt ons om het probleem zo goed mogelijk in kaar te brengen.

Geen velden gevonden.